Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Η ροή του timeline στο twitter και στο facebook συνεχίζεται...

Του Dimi Christiano


Και ξαφνικά το τέλος του κόσμου έρχεται... αλλά κατά τα άλλα η ροή του timeline στο twitter και στο facebook συνεχίζεται...
Κάποια likes που θα γίνουνε από στο fb σε φωγραφίες καταστροφής και κάποια φορσκουερ στο twitter του τύπου Ι have been the mayor of the end of the world...
Κατά τα άλλα η ώρα της Ανάστασης πλησιάζει και μια συμμορία γέρων πλακώνεται με μια άλλη γιατί κάποιος πρόσβαλλε την λαμπάδα μέρκελ που κρατούσε μια γιαγιά που της την έκανε δώρο η 6χρονη εγγονή της.


Στην Ελλάδα γίνεται μηδενισμός του χρέους και ο Πάγκαλος τραγουδάει στο mega το november rain των Gunsnroses αφού πρώτα αποκαλύπτει οτι αυτός είχε γράψει τους στίχους μετά απο μια μέρα δίαιτας στο σπίτι του. Η Τρέμη τρομοκρατείται και κλείνεται σε μοναστήρι για τρεμόγριες!
Η Βαρδινογιάννη αντικαθιστά την Μαρί Κυριακού στην αφήγηση των ιστοριών του Μάικ του Φασολάκη και η Μαρί λέει το δελτίο καιρού στο star.
Η βασίλισσα Ελισσάβετ απονέμει τον τίτλου του σερ tape στον Μπέο ο οποίος με την σειρά του προτρέπει τα ball boys να πετάνε μπάλες στο παλάτι την ώρα της απονομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ [kathimerini.gr]

ΤΟ ΕΙΔΕΣ. ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΣ;

Μια νύχτα στη μεσαιωνική πόλη, Ρόδος 2011 @Γιάννης Θ. Κεσσόπουλος