Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Νέα από την δική μου [watcher's corner] κρύπτη vol 2

Του Dimi Christiano


Νέοι κανόνες θεσπίζονται στην σουπερ λιγκ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς στα γήπεδα θα επιτρέπονται τα καπνογόνα και οι φωτοβολίδες μόνο που αυτή την φορά θα τις πετάνε οι παίκτες στους φιλάθλους
Η lady Gaga ανακοινώνει ότι ήρθε σε επαφή με εξωγήινους οι οποίοι την κράζουν μετά για δυσφήμιση της δημόσιας αιδούς.
Ο Stephen Kινγκ γράφει ένα καινούργιο και τρομακτικό βιβλίο με τίτλο η Βουλή των Ελλήνων στο οποίο πρωταγωνιστούν ζόμπι με την επωνυμία βουλευτές και τρέφονται όχι με αίμα αλλά με μίζες και ακίνητα.


Τα ποδήλατα καταργούνται στην ελλάδα αφού ένας ποδηλάτης στην προσπάθεια του να αποφύγει μια σαύρα χτυπαέι την Ferrari του γιου του υπουργού ο οποίος προερχόταν απο ολονύχτια εργασία στο ερευνητικό κέντρο ΄Σάσα Μπάστα'.
Η Γερμανία αναλαμβάνει να επισκευάσει δωρεάν τα υποβρύχια της Ελλάδας με την μόνη προυπόθεση όλα τα αυτοκίνητα στους δρόμους της να είναι Μερσέντες.
O πρίγκηπας Ουίλιαμ την ώρα του γάμου του ζητάει απο τον πατέρα του προφυλακτικά και αυτός του απαντάει 'που πας ρε καραμήτρο'.
Ο Τσιάρτας ανακοινώνει το ξεκίνημα της ακαδημίας 'sleeping eleven' 'οπου οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα έχουν το καθήκον να τον ακούν επί ώρες να αναλύει τις τεχνικές του,χωρίς να τους πιάνει ύπνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ [kathimerini.gr]

ΤΟ ΕΙΔΕΣ. ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΣ;

Μια νύχτα στη μεσαιωνική πόλη, Ρόδος 2011 @Γιάννης Θ. Κεσσόπουλος