Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Επιτέλους, πληρωμή λογαριασμών ΕΥΑΘ μέσω διαδικτύου!


On-line με τον καταναλωτή είναι πλέον η ΕΥΑΘ Α.Ε. εγκαινιάζοντας την ηλεκτρονική εξόφληση λογαριασμών μέσα από την ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο (www.eyath.gr).
Οι καταναλωτές κάνοντας χρήση της πιστωτικής τους κάρτας μπορούν πλέον να πληρώνουν το λογαριασμό τους μέσω διαδικτύου, χωρίς την ανάγκη φυσικής παρουσίας στα γκισέ, κι έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για το ιστορικό των on-line πληρωμών τους.
Παράλληλα, μπορούν να εξοφλούν την ΕΥΑΘ Α.Ε. με πάγιες εντολές σε όλες τις τράπεζες που είναι ενταγμένες στο διατραπεζικό σύστημα ΔΙΑΣ, με πιστωτική κάρτα και φυσική παρουσία στα γκισέ της εταιρείας και της Eurobank, με τηλεφωνική εντολή μέσω Eurobank και, βέβαια, με φυσική παρουσία στα γραφεία της ΕΥΑΘ, σε τράπεζες, στα ΕΛΤΑ και σε συνεργαζόμενα με την εταιρεία καταστήματα (ΠΡΟΠΟ, φαρμακεία κ.λπ.).
Το αμέσως επόμενο διάστημα οι καταναλωτές θα ενημερωθούν αναλυτικά για τις νέες δυνατότητες εξόφλησης με ειδικά έντυπα που θα εμφακελωθούν στους λογαριασμούς.
Οι ηλεκτρονικές πληρωμές παρέχουν ευελιξία, πρόσβαση σε δίκτυα τραπεζών κι εντέλει ταχύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών υπό συνθήκες απόλυτης ασφάλειας. Παράλληλα, διευκολύνουν την ταχύτερη είσπραξη των οφειλών εξασφαλίζοντας στην εταιρεία μεγαλύτερη ρευστότητα και βελτιώνουν τις προσφερόμενες προς τους καταναλωτές υπηρεσίες. 

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΡΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΧΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ [kathimerini.gr]

ΤΟ ΕΙΔΕΣ. ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΣ;

Μια νύχτα στη μεσαιωνική πόλη, Ρόδος 2011 @Γιάννης Θ. Κεσσόπουλος