Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Γ. Κυριλλίδης: "Δημιουργία ακομμάτιστης και ακηδεμόνευτης κίνησης πολιτών στους Αμπελόκηπους"


Ομιλία πραγματοποίησε στο Δημαρχείο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Γ. Κυριλλίδης. Σε μια κατάμεστη αίθουσα παρουσία 200 και πλέον κατοίκων της περιοχής αλλά και ενώπιον πολλών αυτοδιοικητικών στελεχών όλων των κομματικών αποχρώσεων από πολλούς δήμους της πόλης ανέπτυξε την αυτοδιοικητική του φιλοσοφία. Συγκεκριμένα: 
1. Ευχαρίστησε δύο συγκεκριμένα μέρη του ακροατηρίου α. τους νέους οι οποίοι αναγνωρίζουν αυτούς που τους σέβονται και τους υπολογίζουν και β. πολλά στελέχη αλλά και φίλους που ανήκουν ιδεολογικά σε άλλους πολιτικούς χώρους ( Άννα Ευθυμίου Δημ. Σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Θεόφιλος Πατέλης Δημ.σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Μάλαμας Τεβεκέλης εντετ. σύμβουλος Ευόσμου - Κορδελιού, Νίκος Βαλάνος Δημ. Σύμβουλος Αμπελοκήπων κ.ά.) 

2. Δόθηκε ένα μήνυμα διαδημοτικής συνεργασίας και αλληλεγγύης αφού τα προβλήματα λίγο πολύ είναι κοινά και δεν έχουν να κάνουν με κόμματα.


3. Αφήνοντας πίσω τον κομματισμό, την αδιαφάνεια και την διαπλοκή, την συκοφαντία και τον κιτρινισμό, τον πολιτικό παραγοντισμό και με μια αυτόνομη οικονομικά και πολιτικά αυτοδιοίκηση, μπορεί να επιτευχθεί το αυτοδιοικητικό όραμα που έχει για τον Δήμο δηλ. την δημιουργία μιας αυτόνομης, ανεξάρτητης, ακομμάτιστης και ακηδεμόνευτης κίνησης πολιτών που θα βγάλει τους πολίτες από το τέλμα στο οποίο έχουν περιπέσει.


4. Αναφέρθηκε στις ευθύνες της διοίκησης για την ματαίωση όλων των μεγάλων έργων , για την αύξηση των χρεών ,για τους απλήρωτους υπαλλήλους και για το μεγάλο θέμα της εγκατάλειψης του Δενδροποτάμου

5. Πρότεινε να ξεκινήσουν άμεσα διεργασίες και επαφές για την δημιουργία αυτής της κίνησης που θα αποτελείται από ενεργά αυτοδιοικητικά στελέχη με έντιμο πρότερο πολιτικό βίο που έχουν διάθεση να ασχοληθούν με τους πολίτες και τα προβλήματα τους


6. Αναφέρθηκε στην συμμετοχή του σε διάφορες αντιπολιτευτικές δράσεις (μνήματα Αγίας Παρασκευής, οικόπεδο Αναστασιάδη, καταγγελίες για παιδικούς σταθμούς)


7. Κατέληξε λέγοντας ότι αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να βγουν από την μιζέρια και την εσωστρέφεια, κάλεσε δε τους πολίτες να υποστηρίξουν εμπράκτως αυτήν την ιδέα και τόνισε ότι θα συνεχίσει τους αγώνες απ’ όποια θέση και αν βρεθεί.


Με τιμή
Γραφείο Τύπου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ [kathimerini.gr]

ΤΟ ΕΙΔΕΣ. ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΣ;

Μια νύχτα στη μεσαιωνική πόλη, Ρόδος 2011 @Γιάννης Θ. Κεσσόπουλος