Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Reworks Festival 2011: Έρχεται στη Θεσσαλονίκη με νέα μουσικά πειράματα


Προτείνει η Χριστίνα Ζβε



Η ώρα του Reworks, του φεστιβάλ που έχει γίνει πλέον θεσμός στην πόλη μας, επιτέλους έφτασε… Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στην Βίλκα, οι εναλλακτικοί ήχοι άψογα συνδυασμένοι με εναλλακτικές και φρέσκες ιδέες, δημιουργούν ένα ξεχωριστό ταίριασμα της μουσικής με την σύγχρονη τέχνη.

Αυτό είναι εξάλλου το μαγικό χαρακτηριστικό του φεστιβάλ, που μετράει 6 χρόνια ζωής, ότι ενώνει ήχους και πολιτισμούς, προβάλει κάθε χρόνο νέες ιδέες, παρουσιάζοντας τα  πρόσωπα που ξεχώρισαν στο μουσικό στερέωμα.
Το φετινό πάζλ του Reworks συνθέτουν πάνω από 60 σχήματα και καλλιτέχνες... Θα προβληθούν νέα είδη από την σκηνή της Αμερικής, της Μ. Βρετανίας και της Γερμανίας. Παράλληλα θα προβληθούν και νέα εγχώρια σχήματα και καλλιτέχνες που αποτελούν το μέλλον της ελληνικής σκηνής.


Ας δώσουμε μια  ιδέα για το τι θα συμβεί το διήμερο  αυτό: Το Reworks φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το πιο καυτό σχήμα της Ολλανδίας, την μπάντα: Kraak and Smaak Live Band… Ταυτόχρονα το παρόν θα δώσει ο μεγαλύτερος εκπρόσωπος της μινιμαλιστικής πειραματικής σκηνής, Alva Noto, ο κατά κόσμων Carsten Nicolai, ο οποίος θα μας παρουσιάσει ένα μοναδικό performance. Οι Ancient Astronauts, ο παραγωγός Chaim, με τα πρωτότυπα remixes που αναστατώνει την χώρα αλλά και το δυναμικό δίδυμο, Art Department είναι μια μικρή μόνο γεύση από το τι θα συμβεί στην Βίλκα.  Από το Reworks φυσικά δεν θα λείπουν: Hercules and love Affair, Lamb, Dubfire, Miss Kittin, Benga, James Holden, Karuan Band, Reboot, Kode 9, Sebo K, Mika Vainio, Tiger and Woods, Carlo Lio, Kate Wax, Carola Pisaturo, And.id, SHDWplay, Ison/Actor One, Cayetano  live Band, Smokey Bandits, Stassy, Greg Brockmann, Robbin Ordell, My Wet Calvin, Mr Statik, Felizol and the Boy, The Q Orchestra, Hana, Darktom, George Adi, Flooder, Bazel, D.art, Manolis Masta Stavroulakis, Cruz, Miniteck, Stratos, Pascal B, Elias Playground, Dim Dj, Nuff, Boronas, Chri$, Cloverleaf, The Rattler Proxy, Lefteris Kordiaos, Sonny Touch & Honolulu Philarmonic, Nicola Gala. 


Τιμή  εισιτηρίου:
Εισιτήριο διημέρου : 45€
Μονοήμερο εισιτήριο (16 Σεπτεμβρίου): 28€
Μονοήμερο εισιτήριο (17 Σεπτεμβρίου): 28€
 

…Και φυσικά το thinkfree δεν θα λείπει από αυτό το event!!! Be there…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ [kathimerini.gr]

ΤΟ ΕΙΔΕΣ. ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΣ;

Μια νύχτα στη μεσαιωνική πόλη, Ρόδος 2011 @Γιάννης Θ. Κεσσόπουλος