Κυριακή, 28 Αυγούστου 2011

Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται χωρίς ν' ανοίξει μύτη...

Στην ιδιοκτησία της εκδότριας της Ελευθεροτυπίας, Μάνιας Τεγοπούλου, πέρασε το περίφημο «κόκκινο» σπίτι του καταδικασμένου για συμμετοχή στη 17 Νοέμβρη, Αλέξανδρου Γιωτόπουλου, στους Λειψούς.

[thinkfree said: Σημειώστε ότι η "Ελευθεροτυπία" ήταν η μεγάλη εφημερίδα που τήρησε φιλική στάση προς τα μέλη της 17Ν στη διάρκεια της δίκης].
Σύμφωνα με σημερινό πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας «Στο Καρφί», η αγορά έγινε στις 14 Απριλίου 2011 και η κόρη του ιδρυτή της Ελευθεροτυπίας πλήρωσε, βάσει συμβολαίου, το ποσό των 170.000 ευρώ, όσο δηλαδή αντιστοιχεί στην αντικειμενική αξία του εν λόγω διώροφου κτίσματος και του οικοπέδου.

Συγκεκριμένα, με βάση το υπ' αριθμόν 2835 συμβόλαιο που κατατέθηκε στο υποθηκοφυλακείο της Πάτμου την 25η Μαϊου 2011, η Μάνια Τεγοπούλου αγόρασε από την Μαρί Τερέζ Πεινό, σύντροφο του καταδικασθένα και φερόμενου ως αρχηγού της 17 Νοέμβρη, Αλέξανδρου Γιωτόπουλου, τη διώροφη κατοικία συνολικού εμβαδού 102 τμ που έχει χτιστεί σε οικόπεδο δύο στρεμμάτων, και βρίσκεται 300 μέτρα από τη θάλασσα.Η συνέχεια στο seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ [kathimerini.gr]

ΤΟ ΕΙΔΕΣ. ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΣ;

Μια νύχτα στη μεσαιωνική πόλη, Ρόδος 2011 @Γιάννης Θ. Κεσσόπουλος